avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost concediata abuziv în în anul 2020 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost concediata abuziv în în anul 2020 ...

Bună ziua, tuturor!
Pe scurt, am fost concediata abuziv în anul 2020,iar în cadrul unui alt proces în 2025, a reieșit ca persoana care a semnat decizia în anul 2020, în calitate de angajator, de fapt nu avea această calitate,acestea dovedite cu propria declarație în instanta. Pot face contestație în anulare pentru hotărârea judecătorească din anul 2020? Sau ce pot face, fiind evident ca nu e legal ce s-a întâmplat.
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Scoatere mașina din evidentă fiscala mairaioana mairaioana buna seara ma confrunt cu urmatoarea problema in 2020 am instraint o masina nu in mod direct eu doar am semnat contractul de vanzare cumparare ,in mod firect ... (vezi toată discuția)
Caz deposedare mostenire Danielx01 Danielx01 In primul rand, tin sa imi cer scuze ca vin direct cu intrebari fara a face o scurta prezentare. O descriere a cazului : Acum doua saptamani m-am trezit la ... (vezi toată discuția)
Anulare executare silită.buna seara.eu si sotia mea am fost ... Drujescu Drujescu Anulare executare silită.Buna seara.Eu si sotia mea am fost executati silit. Pe salariu sotia si pensie eu.In data de 24.03.2022 s-a pronuntat sentinta de ... (vezi toată discuția)