avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , Am si eu cateva intrebari legate de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , Am si eu cateva intrebari legate de trecerea in cartea ...

Buna ziua , Am si o intrebare legata de trecerea in cartea de imobil. Daca sa zicem stau intr-o locuinta 10 zile pe luna plec 10 zile si ma intorc apoi pentru inca zece zile pentru a pleca din nou , trebuie sa fiu trecut in cartea de imobil. Locuinta nu este permanenta, este ocazionala .
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
Laramasa, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea unei persoane la intretinere Nicoleta-Sultan Nicoleta-Sultan Va rog mult de tot sa ma ajutati cu o problema care imi da de ceva timp batai de cap. Eu locuiesc cu tata la 24 de km de Brasov, dar ocazional, cand muncesc ... (vezi toată discuția)
Preluare sarcini administrator de catre un membru al comitetului executiv mihaiv1965 mihaiv1965 buna ziua Asociatia de proprietari nu mai are administrator (demisie) prerogativele acestuia au fost preluate de un membru al comitetului executiv ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere a unei persoane care este la randul ei proprietar a2ioio a2ioio Buna Ziua. Daca ma puteti asista, va rog, in situatia in care avem doua persoane care detin un apartament in Bucuresti (adica eu si prietenul), si daca ... (vezi toată discuția)