Buna ziua, eu am deja primul termen de judecata in decembrie pentru conducere fara permis si vehicul neinmatriculat. drumul probabil ca este public pe unde ati mers , in urma procesului verbal trebuie sa va interesati daca s-a intocmit dosar penal si o sa fiti chemati sa dati declaratii. Puteti suna la politie,Eu am recunoscut de la inceput, m-am si accidentat din cauza ATV-ului care s-a defectat , vatamarea s-a clasat dar au ramas celelalte doua. Pentru ca sunt doua infractiuni din care una este conducerea fara permis renuntarea la urmarire penala nu este posibila asa ca veti fi trimis in judecata. eu am incercat acord de recunoastere prin avocat dar a fost respins. acum nu pot decat spera ca neavand antecedente penale, am recunoscut si colaborat sa primesc o pedeapsa cu suspendare si supraveghere si munca in folosul comunitatii, singura pedeapsa posibila in aceasta speta, amanarea pedepsei sau amenda nu se poate pentru conducere fara permis. La recidiva se da automat inchisoare cu executare. Asa ca nu o luati in gluma, puneti- va un avocat si colaborati cat puteti. dureaza foarte mult, la mine urmarirea penala a durat un an ( doua declaratii supect si inculpat) nu am fost chemata de procuror. retineti ca am mers doar 30 de metri pe drumul respectiv, ratacisem drumul bun forestier, dar m-am ranit si dus la spital, nu am facut rau nimanui. Avantajul dvs.este totusi ca nu ati facut accident. Va doresc noroc
~ final discuție ~