avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un vecin care pune animale moarte langa gard și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un vecin care pune animale moarte langa gard și ...

Bună ziua am un vecin care pune animale moarte langa gard și mirosul este insuportabil face asta de doua săptămâni el are o problemă cu toată lumea este foarte agresiv și zice că lui nu-i poate face nimeni nimic am mai avut probleme cu el în trecut și acum cred că o face din răzbunare. Menționez că locuiesc singură cu doi copii și as vrea ca orice acțiune a mea sa fie sub anonimat, va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 5 Septembrie 2025
Nu exista acțiuni sub anonimat....Orice plângere,sesizare trebuie sa fie însușitea de persoane care o formuleaza cu nume,domiciliu,semnatura etc.
Discutați cu un avocat, depinde ce gard, ce mai face altora, vă puteți asocia sau nu etc. Cu anonimatul nu se poate, dar sunt variante la fel de bune.
Puteti sesiza DJSP si DJSV in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Inspectorii vor verifica in teren si pot da amenzi contraventionale.
Vrea anonim.
Sesizarile anonime nu sunt luate in consideratie.

Alte discuții în legătură

Sesizare anonima buna ziua! cum pot depune o sesizare anonima ... vitalsmart vitalsmart Sesizare anonima Buna ziua! Cum pot depune o sesizare anonima care sa nu fie clasata. Petitiile anonime sunt clasate in baza unei legi, lege care permite ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima itm felixdaemon felixdaemon cum pot sesiza ITM-ul anonim, tinand cont ca exista informatori care sufla la o eventuala inspectie ,,neanuntata,,? (vezi toată discuția)
Sesizare reala sau nu !!?? romalex romalex Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)