avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La o titlu de proprietate figureaza 2 persoana.1 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La o titlu de proprietate figureaza 2 persoana.1 decedat.Sotia ...

La o titlu de proprietate figureaza 2 persoana.1 decedat.Sotia decedatului ce act poate face pentru celelate persoana,??? succesiune nu vrea sa face dar este de acord sa faca in fata unui notar un act sa renunta la titlu de proprietate ce procent are defuctul.Multumesc deja inainte daca dati un raspuns.
Nu este inteligibil ce spuneti. Vrea să renunțe la moștenire? Ce scop are renunțarea, ce urmărește?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai face succesiune daca e un singur mostenitor? miualexandru61 miualexandru61 Buna ziua, Am o rugaminte daca ma puteti ajuta,mama mea este singurul mostenitor al mamei si tatalui ei,acestia au decedat si a ramas titlul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Succesiune partiala iandra iandra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: - este vorba de o familie sot, sotie si 2 copii majori - sotul a decedat - familia ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme!ajutor! dani3lla dani3lla :((:((Buna seara! Ce parere aveti:in urma unei succesiuni introduse in instanta poate sa mi ia o parte din casa, fara ca eu sa fiu de accord?! Sa va spun ... (vezi toată discuția)