avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înstrăinare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înstrăinare masina

Am achiziționat o mașină prin TBI, factura mașinii este pe numele meu, eu plătesc ratele, dar soțul a înmatriculat-o pe numele lui. Ratele sunt inca în desfășurare. El a luat mașina, se folosește de ea, iar eu am rămas cu ratele. Ce pot face in acest caz?

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru lumifatu lumifatu Spuneti mi va rog, taxa de timbru se mai achita? Masina mea este inca inmatriculata pe leasing dar ca proprietar in acte este trecut sotul meu. Multumesc! (vezi toată discuția)
Dauna totala la auto luat in leasing de la tbi negrea camelia negrea camelia Buna ziua, Am cautat in forum, dar nu am gasit o speta asemanatoare ,de aceea va cer sfatul.Am achizitionat un autoturism pe societate in octombrie 2007.Mi-am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Anghelescu Anghelescu Buna seara, Ma numesc Anghelescu Stella si am urmatoarea situatie. Am cumparat o masina noua prin Societatea Meridian. Masina este achizitionata cu plata in ... (vezi toată discuția)