avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bună ziua! Cu câteva luni în urmă am cumpărat o ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bună ziua! Cu câteva luni în urmă am cumpărat o mică afacere ...

Bună ziua! Cu câteva luni în urmă am cumpărat o mică afacere (cafenea), cu toată aparatura necesară desfășurării activității. Însă, am deschis o Întreprindere Individuală pe numele meu. De la firma precedentă (cafenea) au rămas multe consumabile cum ar fi : pahare din carton,de sticlă , cani, capace ,etc. Întrebarea mea este : cum aş putea să le folosesc eu văzând că nu le am pe mici o factură? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Întreprindere individuală (cafenea) cum se tine contabilitatea? Cavallo pazzo Cavallo pazzo Bună ziua! La o Întreprindere Individuală (cafenea) cum se ține contabilitatea ? Mai exact ce acte trebuie să duc contabilului la sfârșit de lună. La ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la o intreprindere individuala (cafenea) produsele ... Cavallo pazzo Cavallo pazzo Bună ziua! La o Intreprindere Individuala (cafenea) produsele de care am nevoie ,cafea,lapte,pahare,etc ,trebuie să le cumpăr pe firmă? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua Alexandru2018 Alexandru2018 Buna ziua am o întrebare de fapt o nelămurire ,am căzut cu o terță persoana ca sa cumpărăm niște bunuri medicale mai exact aparatura de tip medical pe ... (vezi toată discuția)