avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon persoană vulnerabilă Ce riscă o persoană ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon persoană vulnerabilă Ce riscă o persoană care își ...

Abandon persoană vulnerabilă

Ce riscă o persoană care își abandonează soțul bătrân și bolnav care nu mai poate să-și poarte singur de grijă?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Salut, prietena mea are o fetiță de 8 ani si este în îngrijire ... Mihai2407 Mihai2407 Salut, Prietena mea are o fetiță de 8 ani si este în îngrijire speciala de către mama pentru ca are diabet. Concubinul a făcut în așa fel încât a ... (vezi toată discuția)
Act de intretinere maria26 maria26 Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situație dificila cu mama mea 81 de ani care ... Cami50 Cami50 Buna ziua, Am o situație dificila cu mama mea 81 de ani care locuieste la 400 de km de mine. Sunt plecata de aproape 30 de ani și am pastrat doar o legatura ... (vezi toată discuția)