avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!va rog cine poate sa îmi răspundă și mie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!va rog cine poate sa îmi răspundă și mie la accest ...

Buna ziua!va rog cine poate sa îmi răspundă și mie la accest mesaj ,eu sunt in proces de divorț și fetița trebuie sa meargă la un control medical unde ia vrea sa merg și eu cu ia ,tatăl nu vrea ca eu sa merg cu ia ,spune că se duce doar el ,are el acest drept ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Divort, sarcina in perioada procesului Alecsandra_88 Alecsandra_88 Buna ziua, As dori sa stiu care este situatia din punct de vedere juridic in cazul urmator: - in momentul de fata eu sunt in divort dar am un alt partener. ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna anissia anissia Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca tatal vine sa ia copilul la el pentru 2 zile , nu ar trebui sa imi spuna si adresa la care va locui cu copilul? Sunt ... (vezi toată discuția)
Cum pot duce copilul la doctor in cazul divortului, cand mama se impotriveste? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic. Situatia mea, mai exact, este: - sunt divortat de 3 ani, prin hotararea de divort programul de vizitare ... (vezi toată discuția)