MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

Alecsandra_88 
	    	Utilizator

Alecsandra_88 
	    	Utilizator	    

mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 abc123	                   

As dori sa stiu cum poate fi recunoscut ca tata al copilului pe care il voi naste in luna martie prietenul meu (tatal real al copilului) avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
	                    abc123	                   

As dori sa stiu cum poate fi recunoscut ca tata al copilului pe care il voi naste in luna martie prietenul meu (tatal real al copilului) avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)

Anamaria9294	                   

Buna ziua, sunt casatorita din 15.06.2019,iar la 3luni dupa casatorie ne-am separat. Fiind cu pandemia nu am apucat sa venim in tara sa divortam .cu ceva timp ... (vezi toată discuția)
	                    Anamaria9294	                   

Buna ziua, sunt casatorita din 15.06.2019,iar la 3luni dupa casatorie ne-am separat. Fiind cu pandemia nu am apucat sa venim in tara sa divortam .cu ceva timp ... (vezi toată discuția)

moonshadow	                   

In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat.
Intervine un divort=D>.
Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)
	                    moonshadow	                   

In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat.
Intervine un divort=D>.
Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)