avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Tocmai ce am achiziționat un camion din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Tocmai ce am achiziționat un camion din Cehia pe ...

Bună seara! Tocmai ce am achiziționat un camion din Cehia pe firma,ajunși acasa am aflat Costul enorm al asigurării RCA.Exista posibilitatea sa o trec pe persoana fizica fara a o înmatriculare la noi. Pot face contract de vânzare cumpărare cu soția spre exemplu?Sau cum pot proceda pt a o trece pe persoana fizica ? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto CosminB3 CosminB3 Bună ziua. Recent am achiziționat o mașină de la Pitești de unde am și domiciliul cu gândul că o voi înmatricula in Oradea unde locuiesc însă am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Auto cumparat de la o persoana fizica adaug tva-ul la vanzare? pottro pottro Buna ziua, doresc sa achizitionez o masina de la o persoana fizica si sa o inmatriculez pe persoana juridica, spre exemplu o voi cumpara cu suma de 5000euro, ... (vezi toată discuția)