avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Intampinare recurs sentinta civila
Discuție deschisă în Executare silită

Intampinare recurs sentinta civila

Intampinare recurs sentinta civila
Buna ziua,trebuie sa fac intampinare recurs intr-un dosar de executare silita.
Dosarul este din 2010,s-au efectuat acte de urmarire si cereri de staruinta,in anul 2024 a facut contestatie la executare,am facut intampinare,au raspuns intampinarii,am depus o alta intampinare,care a fost admisa. Acum au facut recurs la ordonanta civila. Cum sa redactez o noua intampinare?
Prin recurs solicita anulare executarii silite,constatarea perimarii. Multumesc
Buna ziua, trebuie studiat dosarul, vazute motivele de recurs si apoi intampinarea se redacteaza in functie de argumentele partii adverse si a actelor din dosar. Un avocat va poate ajuta cu redactarea corecta si temeinica a intampinarii dupa ce studiata inscrisurile.
Nu avem date să vă îndrumăm spre temeiurile aplicabile într-un dosar de executare, pentru că nu îl cunoaștem. Pe nevăzute nu se pot susține apărări, este nevoie de studiul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare! GaneaAna GaneaAna in urma divortului,sotul a facut recurs pe motiv ca nu este de acord cu hotararea judecatoreasca care spune ca minorul de 8 ani v-a ramane sa locuiasca cu mine ... (vezi toată discuția)
întâmpinare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Sunt reclamant intr-un dosar inregistrat la litigii de munca, la tribunal actiunea a fost admisa in parte dar paratul a facut recurs. Intrebare e ... (vezi toată discuția)
Intampinare dosar - eroare de redactare RBaciu RBaciu Buna ziua cand am redactat intampinarea la un dosar din graba am folosit \"fiserul tip\" cu formularea standard pentru Raspuns la Intampinare\". in loc de ... (vezi toată discuția)