avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cazul in care fapta săvârșită se încadrează ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cazul in care fapta săvârșită se încadrează la art. ...

In cazul in care fapta săvârșită se încadrează la art. 336 alin. (3) Cod penal care se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani sau amenda penală iar suspectul nu are resurse pentru angajarea unui avocat, procurorul are obligatia sa asigure asistenta judiciara potrivit art 90 lit.c) CPP (inchisoare peste 5 ani) prin avocat din oficiu înainte de începerea audierii sau nu?
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2025
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! am ... Ionut61 Ionut61 Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! Am fost condus la inml mi s a luat probe de sange si urina a venit rezultatul la fel pozitiv, ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie apararea suspectului in cadrul procedurii de camera preliminara ? ContSters116684 ContSters116684 Sunt parte vatamata intr-un dosar de viol in care initial procurorul a dispus clasarea cauzei. La plangerea catre instanta, judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)
Legea privind emiterea ordonante de continuarea urmaririi penale de catre organul de cercetare penala? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, \"organele judiciare\" au falsificat impotriva mea 3 (trei) dosare de Incalcarea solemnitatii sedintei, in unul acuzandu-ma ca tulbur linistea in ... (vezi toată discuția)