avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un dom de Avocat nu a depus un act,astea caut daca au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un dom de Avocat nu a depus un act,astea caut daca au archive.Asa ...

Un dom de Avocat nu a depus un act,astea caut daca au archive.Asa stiu ca judetul Haarghita apartne la loc Targu- MURES .oare acolo este archive ???.Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 7 Septembrie 2025
Ce arhiva cautati ?? Incercati sa postati mai clar ceea ce doriti sa aflati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
catre politia rutiera a municipiului targu-mures gsmbarany gsmbarany PLANGERE In data de 25.08.2009, ma aflam la domiciliu mai sus mentionat, iar in jurul orei 15:00 am fost cautat de un echipaj de politie format ... (vezi toată discuția)
Neplata lichidarii in cazul demisiei Andreea31 Andreea31 Buna ziua, am si io o problema cu fostul angajator. dupa ce mi-am dat demisia nu mi-au mai platit lichidarea in conditiile in care am lucrat aprope luna ... (vezi toată discuția)