avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acordarea de gradatii si zile de concediu cuvenite
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acordarea de gradatii si zile de concediu cuvenite

Buna ziua, ca si cadru militar in M.A.i. ( subofiter )de aproximativ 5 ani si cu o vechime in munca ( civilie ), inainte de a ma incadra in sistem , de peste 10 ani , doresc sa stiu daca exista baza legala pentru acordarea gradatiei cuvenite in functie de vechimea din civilie si totodata acordarea si zilelor de concediu propriu-zise raportate la vechimea in munca din civilie, si totodata pasii care trebuies parcursi pentru a mi se respecta drepturile .Mentionez ca am acte doveditoare oficiale. Multumesc

Alte discuții în legătură

Neacordarea corespunzatoare a gradatiei de vechime sutachval sutachval Doresc unele lamuriri de specialitate in functie de situatia pe care o prezint mai jos : - In perioada 01.11.1990 – 30.11.2006 am fost incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihnă în funcție de vechime Iuliaman89 Iuliaman89 Am un coleg cadru militar care a lucrat 10 în civilie și are 1 an vechime ca militar. La stabilirea numărului de zile de concediului de odihnă la ... (vezi toată discuția)
Aceeasi activitate in munca desfasurata dar incadrari diferite se_basti_an70 se_basti_an70 Buna seara. Va rog sa-ma indrumati si pe mine ce sa fac vizavi de urmatoarele aspecte:Doresc sa ies la pensie anticipata partiala in conformitate cu ... (vezi toată discuția)