avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost la primărie cu un certificat de moștenitor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost la primărie cu un certificat de moștenitor pentru o ...

Am fost la primărie cu un certificat de moștenitor pentru o ruga ca un reprezentant al primăriei sa meargă cu nou sa ne arate unde sunt terenurile. Ni s a spus ca nu este sarcina primăriei și trebuie sa identificam singuri terenurile pentru a putea face cadastrul și intabulare . Ma puteți ajuta, va rog, spunandu mi care este legea din acest punct de vedere? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:40, 8 Septembrie 2025
La primarie exista registrul agricol in care sunt mentionate terenurile (locatia, proprietarii). Posibil ca actualii functionari de la registrul agricol al primariei, sa nu cunoasca exact locul unde sunt terenurile.
In baza certificatului de mostenitor puteti lua legatura cu un topograf care poate identifica locul exact de amplasament.
Vedeti daca va ajuta informatiile de aici: [ link extern ]
In certificatul de mostenitor trebuue sa se regaseasca parcela unde afla terenul, nr cadastral, marginit la nord este sud vest de vecinii X Y Z .. Iputeti intreba pe vecini. Iar identificarea se poate face la OCPI, la primărie in registrul agricol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in titlu de proprietate agromav agromav arenda cca 100 hectare,in tarlaua x,parcela y sunt 2 proprietari cu acte in regula(adica,in tarlaua x,parcela 1,o persoana cu suprafata de 0.50 ha,si alta ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren robert33 robert33 Buna ziua. In urma hg 890din 2005 cu privire la retrocedarea terenurilor,o matusa a primit inapoi un teren intravilan si extravilan de 19 ha.Noi suntem ... (vezi toată discuția)