avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt despărțită de tatal copilului meu de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt despărțită de tatal copilului meu de aproximativ u.n ...

Sunt despărțită de tatal copilului meu de aproximativ u.n an , copilului are domiciliul la mine si are legături cu tatăl vorba la telefon îl ia la el. Menționez ca nu exista un program de vizita si ca tatăl refuza sa stabilim unul, astfel încât eu cam sunt la mama lui. Pentru ca nu ma pot înțelege cu el am l_am.blocat pe telefon și alte surse de comunicare ,considerând ca poate vb cu băiatul pentru eventuale întâlniri între ei doi. A trimis pe telefonul copilului mesaje atât pt el cât si pt mine care sunt denigratoare la adresa mea sau îi spune ca să exista cu mami pt ca nu i_a radoun la telefon , exprimându-și opinia ca eu ii bag asa ceva în cap.pe scurt, momentan ,l_am blocat pe telefonul copilului pentru a vedea ce pot face pentru a_l proteja atât pe el cât si pe copil. Ce ma puteți sfatul legat de acest aspect

Alte discuții în legătură

Ieșire din țară cu minorul fără acordul celuilalt părinte, pensie de întreținere și multe complicații. vă rog să mă ajutați vanesa1605 vanesa1605 acum 15 ani m-am casatorit nu dupa mult timp am plecat cu el in spania unde locuia de multi ani cand am ajuns m_am interesat ca eram insarcinata de el de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii pere1001 pere1001 sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de ... blakkiss blakkiss buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de 13 ani, avem scris in actele de divort custodie comuna, platesc pensie alimentara. baiatul are ... (vezi toată discuția)