Sunt despărțită de tatal copilului meu de aproximativ u.n an , copilului are domiciliul la mine si are legături cu tatăl vorba la telefon îl ia la el. Menționez ca nu exista un program de vizita si ca tatăl refuza sa stabilim unul, astfel încât eu cam sunt la mama lui. Pentru ca nu ma pot înțelege cu el am l_am.blocat pe telefon și alte surse de comunicare ,considerând ca poate vb cu băiatul pentru eventuale întâlniri între ei doi. A trimis pe telefonul copilului mesaje atât pt el cât si pt mine care sunt denigratoare la adresa mea sau îi spune ca să exista cu mami pt ca nu i_a radoun la telefon , exprimându-și opinia ca eu ii bag asa ceva în cap.pe scurt, momentan ,l_am blocat pe telefonul copilului pentru a vedea ce pot face pentru a_l proteja atât pe el cât si pe copil. Ce ma puteți sfatul legat de acest aspect
Tagada paternitatii
pere1001
sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)