avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In calitate de proprietar al unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In calitate de proprietar al unui teren extravilan ...

Buna ziua! In calitate de proprietar al unui teren extravilan agricol, am dreptul de a solicita informatii in legatura cu activitatea agricola desfasurata pe terenul meu sau despre societatea care a lucrat/incasat subventia pe terenul meu? In urma unei cereri facute catre Apia, am primit un raspus de 3 pagini doar cu referire la legi si articole legate de protectia datelor personale. Este normal? Tin sa precizez ca nu solicit informatii legate de sume incasate sau alte date personale. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:17, 8 Septembrie 2025
Cereți la Primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)
Refuz perfectare contract de vanzare terenuri blanarudorin blanarudorin In august anul 2012, in calitate de proprietar - primitent vanzator, am incheiat cu o firma SC 3 promisiuni bilaterale de vanzare, avand ca obiect terenuri ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda si subsidiile acordate de apia telemanegm@gmail.com telemanegm@gmail.com Buna ziua stimati domni. Ma numesc Petrache Teleman si sunt un nou utilizator pe site-ul Dvs. In 2008 am incheiat, in calitate de propietar al unei suprafete ... (vezi toată discuția)