avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mă poate ajuta un avocat să recuperez permisul auto ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mă poate ajuta un avocat să recuperez permisul auto predat ...

Mă poate ajuta un avocat să recuperez permisul auto predat la poliție pe caz de boală, schizofrenie paranoidă?

Cel mai recent răspuns: Cornel Gaby , utilizator 23:04, 8 Septembrie 2025

Cornel Gaby a scris:

Mă poate ajuta un avocat să recuperez permisul auto predat la poliție pe caz de boală, schizofrenie paranoidă?

Menționez,conduc de 28 ani,am predat de curînd

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ce motiv, a dispărut sau s-a ameliorat boala ?

Adrian ALBU a scris:

Pentru ce motiv, a dispărut sau s-a ameliorat boala ?

Nu iau nici un fel de medicamente de aproximativ 10 ani ,asta însemnând că se poate controla boala care diferă de la caz la caz .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! referitor la obținerea permisului de conducere. ... Dumitrescu_Radu Dumitrescu_Radu Bună ziua! Referitor la obținerea permisului de conducere. Sufăr de schizofrenie, sunt sub tratament și vreau să fac școala de șoferi. E vreo ... (vezi toată discuția)
Diagnostic psihiatric - se mai poate obtine permis auto? viosebi viosebi Buna ziua, Am un prieten care in anii trecuti precum si vara asta a suferit multiple internari la Obregia, diagnostic final Schizofrenie Paranoida. Exista ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis de conducere - boli psihice pentru că este ... Reloaded912 Reloaded912 Redobândire Permis de Conducere - Boli Psihice Pentru că este un subiect intens discutat pe forum de multe ori, am zis sa postez aici cum îți ... (vezi toată discuția)