avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am casa pe un teren intravilan in concesiune, in Valul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am casa pe un teren intravilan in concesiune, in Valul ...

Buna ziua. Am casa pe un teren intravilan in concesiune, in Valul lui Traian - Constanta. In ce conditii se poate prelungi aceasta concesiune? Pot pierde concesiunea la finalul termenului?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Teren concesionat mitzunator86 mitzunator86 ma intereseaza sa aflu daca pot prelungii o autorizatie de constructie la un teren concesionat,pe care vreau sa fac o casuta.de exemplu daca autorizatia ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren, obligatie constructie casa la rosu fanatik fanatik Buna ziua, am primit in concesiune de la Primarie un teren pentru casa, concesionat pe 10 ani. Primaria ne obliga ca in termen de doi ani sa ridicam casa la ... (vezi toată discuția)