avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca ai certificat de moștenitor cu cote parti si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca ai certificat de moștenitor cu cote parti si dorești sa ...

Daca ai certificat de moștenitor cu cote parti si dorești sa sti exact care parte e a ta si sa devi proprietar insa notarul primaria si topograful te poarta de la unul la altul de doua -trei saptamani fara sa fi rezolvat ceva concret ca astia se contrazic unii pe altii si tu esti din alt judet si concediul ti s a terminat si n ai inteles nimic din ce e cu moștenirea ta daca ti iei un avocat merge el in locul tau sa faca rost de actele necesare?mergi asa pur si simplu la avocat maine si el rezolva tot ca sa poti tu sa te intorci linistit la munca si la casa ta?

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Fara facultatea de drept mai poti deveni avocat? hopeless1 hopeless1 eu una zic ca nu dar poate nu am eu dreptate. am auzit fara sa vreau acest lucru. deci...domnilor avocat intrebarea mea este: daca nu ai facultatea de drept ... (vezi toată discuția)
As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns ... Alexandra832781 Alexandra832781 As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)