avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema. ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema. Am schimbat ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema.
Am schimbat volanta la un autoturism la indrumarea service-ului din cauza zgomotului pe care il aveam au spus ca este volanta, dupa un timp am revenit cu acelasi zgomot si au inlocuit volanta(in teorie). Acum am revenit iar si de la service mi-au spus intradevar se aude volanta la rece doar ca trebuie sa le aduc o hartie in care sa ateste ca injectoarele functioneaza in parametri. Ca asa le-a cerut distribuitorul. Este legal sa platesc eu investigatii suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Gutas , utilizator 13:51, 9 Septembrie 2025
Aveți vreun document de constatare cu soluție de reparare?
Am factura si cele 2 certificate de garantie
Factura înseamnă că sunteți de acord cu serviciul și prețul. Certificatele sunt probabil pentru piesă și manoperă. Prin urmare nu aveți. Service-ul v-a sfătuit verbal, nu în scris.
Am înțeles, și legat de investigațiile suplimentare cerute de ei sunt eu obligat legal să le fac?

adriandimitriu a scris:

Factura înseamnă că sunteți de acord cu serviciul și prețul. Certificatele sunt probabil pentru piesă și manoperă. Prin urmare nu aveți. Service-ul v-a sfătuit verbal, nu în scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli inutile pentru reparatia masinii din cauza diagnosticului gresit M@rius M@rius Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de complexa si as avea nevoie de un sfat pentru a sti daca se mai poate face ceva in acest caz. De vreo 5 luni ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)