avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie contract in Reges online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie contract in Reges online

Buna ziua,

Doresc sa fac o corectie la un contract al unui salariat si se deschide direct la corectie incetare suspendare contract, desi eu vreau sa corectez altceva, De ce la unii salariati se poate corecta si la unii se deschide direct la corectie incetare suspendat, stie cineva?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 9 Septembrie 2025
Este o eroare a aplicatiei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme suspendare cim urgent madylumy madylumy Buna dimineata, o mare problema: cim suspendat per.01 nov - 31.12.2012, salariatul solicita cfs. incontinuare de la 01.01.2013 pana la 31.03.2013, din ... (vezi toată discuția)
Corectie suspendare cim mirusaby mirusaby Buna ziua, va rog din suflet ajutati-ma : Am gresit in revisal data <sfarsitul suspendarii> in loc de 27.07.2012 am selectat 27.08.2012 cum corectez...??? ... (vezi toată discuția)
Anulare contr. munca in revisal raluca constantinescu raluca constantinescu Va rog daca se poate sa ma indrumati in urmatoarea problema.Am ctr. de munca incetat in luna nov. 2011. L-am declarat in Revisal la data respectiva insa acum ... (vezi toată discuția)