avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizitarea copilului la școală
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizitarea copilului la școală

VIZITA COPIL

Buna ziua. As dori sa stiu daca eu ca tata ( suntem divortati dar avem custodie comuna) pot sa-mi vizitez copilul la scoala si care este procedutra legala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:00, 9 Septembrie 2025
Copilul vrea să vorbească cu dumneavoastră în pauza dintre ore'?
Dacă copilul se opune, e o problemă.
Puteți vorbi cu directorul și învățătoarea/diriginta, să vâ acorde suport.

Câți ani are copilul'?
Puteți. De ce întrebați, întâmpinați vreo opoziție ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi pot vizita la scoala fata ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Vreau sa va intreb daca este legal si normal ca invatatoarea de la clasa I si directorul scolii generale sa nu imi permita accesul in scoala in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de vizită la școală a copilului în afara programului de legături personale cu minorul. există hotărâri judecătorești pronunțate în acest sens? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Dreptul de vizita la scoala a copilului in afara programului de legaturi personale cu minorul considerati ca exista sau ca nu exista ? Considerati ca dreptul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita malisa malisa Buna ziua. am custodie definitiva si irevocabila obtinuta inainte de a se schimba legile. Eu sa ma aflu in alta tara cu copilul meu . Nu de mult sa hotarat ... (vezi toată discuția)