avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua..fac parte din categoria tineri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua..fac parte din categoria tineri căsătoriți cu ideea ...

Bună ziua..fac parte din categoria tineri căsătoriți cu ideea geniala de a ne construi o căsuța pe terenul proprietate al socrilor. După 25 de ani de căsnicie am ajuns la divorț culpa fiind al soțului. Am 20 de ani lucrați in Italia .Acte la casa noua făcute recent dar tot pe numele socrului care a decedat .întrebarea mea este venitul meu (salariul, alocatia europeana împrumuturile in banca toate din Italia por fi considerate suma investită in aceasta casă? Vreau sa cer dreptul de creanță să-mi recuperez o parte din sacrificul meu.fosta soacra are 94 de ani.va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:27, 9 Septembrie 2025
Greu să reușiți să mai primiți banii investiți în casa socrilor.
Dacă și casa e în proprietatea socrilor, iar socrul deja e mort, soacra e la o vârstă înaintată.....
Va fi un proces foarte complicat.
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii materiale Camelia natalia Camelia natalia Buna socri mei stau in casa parinteasca din partea parintilor a socrului si casa inca nu este pe numele socrilor(parinti socrului sunt morti)soacra a parasit ... (vezi toată discuția)
Divort Liliana Dediu Liliana Dediu Am fost maritata 17 ani am un baietel de in varsta de18 ani care in urma divorțului a rămas la mine, am facut impreuna o casă din care eu nu am rămas cu ... (vezi toată discuția)
Partaj-divort feliciabrinda feliciabrinda Buna ziua. Dupa 19 ani de casnicie la partajul in divort, i-mi revine ceva daca imobilul in care am locuit impreuna cu sotul meu,baiatul nostru si ... (vezi toată discuția)