avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O sărbătoare legală nu e plătită dacă eu nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O sărbătoare legală nu e plătită dacă eu nu am lucrat toată ...

O sărbătoare legală nu e plătită dacă eu nu am lucrat toată luna? Adică practic eu am început munca pe 11 august, 15 august zi liberă. Pe august am fost plătită doar 14 zile din 15, pe motiv că nu am fost angajată de la începutul lunii. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

15 august cum se plăteşte în ture 12/24 EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Am următoarea nelămurire: am un salariat care lucrează 12/24 şi pe data de 15.08.2014 lucrează 12 ore. În luna august are 160 lucrătoare ... (vezi toată discuția)
Luna august 2025 are un total de 20 zile lucratoare, 10 zile ... Florin xtx Florin xtx Luna august 2025 are un total de 20 zile lucratoare, 10 zile libere(repaus saptamanal) si 1 zi libera sarbatoare legala. Un salariat lucreaza in ziua de 15 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! am lucrat in data de 15 august in zi de sarbatoare ... Mihai1976@ Mihai1976@ buna ziua!! am lucrat in data de 15 august in zi de sarbatoare legala,si am aflat ca nu voi fi platit pentru ziua respectiva ca am primit liber intr o alta ... (vezi toată discuția)