avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 3 proprietari pe o casa. Am fost de-acord ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 3 proprietari pe o casa. Am fost de-acord ca unul din ...

Suntem 3 proprietari pe o casa . Am fost de-acord ca unul din noi sa facă contract la curent , doar pe un singur nume se putea face . Dacă se răzgândește persoana poate sa ne lese fără curent . Stand toți in acea casa?

Alte discuții în legătură

Frauda Anna231524 Anna231524 Buna seara,prefer sa nu îmi folosesc numele ptr siguranța mea! Locuiesc intr-o casa tip bloc,adică din exterior se vede o singura casa cu o singura ... (vezi toată discuția)
Mostenire--am nevoie de sfatul d-voastra ContSters180206 ContSters180206 Buna seara Casa este pe numele bunicilor mei. Dupa moartea lor, mama mea este singura mostenitoare. Mama mea are 2 copii (pe mine(fiul) si pe sora ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu pret neplatit sau contract cu drept de superficie? francisca_maria francisca_maria Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: el cu terenul, eu cu banii. si vrem sa construim o casa. Care contract este recomandat? 1. Contract cu drept de ... (vezi toată discuția)