avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dacă eu am o firmă de transport se poate să mai ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dacă eu am o firmă de transport se poate să mai preiau o altă ...

Dacă eu am o firmă de transport se poate să mai preiau o altă firmă de transport care este activă de pe numele altcuiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:52, 10 Septembrie 2025
Orice persoana va putea detine calitatea de asociat unic in mai multe firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma mica2010 mica2010 Buna ziua tuturor, In urma cu 4 luni ,un prieten al surorii mele, a dechis o firma pe numele ei,deoarece el nu mai putea deschide o alta.Acum el , a ... (vezi toată discuția)
Un sfat pentru cesiune dee dee dee dee Buna seara, Urmeaza sa se faca cesiunea partilor sociale a societatii unde sunt administrator si asociat unic. Problema este ca voi fi pusa sa semnez actele ... (vezi toată discuția)
Plata salariului de la angajator pe firma proprie sub forma de "consultanta pentru afaceri si management" andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Dragii mei, As avea si eu nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: tocmai am primit o oferta din partea angajatorului meu de a-mi fi platit ... (vezi toată discuția)