avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca ii plateste pensie alimentara la copil prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca ii plateste pensie alimentara la copil prin judecata, este ...

Daca ii plateste pensie alimentara la copil prin judecata, este obligat sa l ia pe la el? Sa se intalneasca?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:38, 10 Septembrie 2025
Părintele nerezident are un drept de vizita nu o obligație.In.cazul în care nu își exercita acest drept nu poate fi obligat,eventual în timp.pot exista alte variante pt a dovedi o neimplicare în creșterea și educația copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La 2ani si jumatate tatl copilului cere in instanta sa ia copilul la domiciliu doua week end-uri pe luna !!!!!! black_rosa black_rosa buna ziua. lamuritzi-ma si pe mine va rog. Copilul(o fetitza scumpik foc de 2 ani si jumatate) se afla de la varsta de 3 luni la mine(nu am fost casatoritzi ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor MYK272est MYK272est Buna ziua! In data de 22. 06. 2016 am primit sentinta divortului prin care s-a stabilit si custodie comuna asupra minorului rezultat din casatorie in varsta de ... (vezi toată discuția)
Divort andreeav84 andreeav84 Buna ziua! Am o intrebare legata de primirea custodiei unui copil de 2 ani in urma divortului.Daca eu sunt cea care da divortul iar sotul a fost cel care a ... (vezi toată discuția)