avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, așa o întrebare. Este vreo lege pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, așa o întrebare. Este vreo lege pentru persoane ...

Bună ziua, așa o întrebare. Este vreo lege pentru persoane care ponegresc alte persoane pe nedrept ne avind dovezi ? Sau cum e posibil de pedepsit așa persoane conform legii?.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, așa o întrebare. este vreo lege pentru persoane ... Marina91 Marina91 Bună ziua, așa o întrebare. Este vreo lege pentru persoane care ponegresc alte persoane pe nedrept ne avind dovezi ? Sau cum e posibil de pedepsit așa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal trafic de persoane AlecFlorian AlecFlorian Buna ziua.Am nevoie de ajutor,am vorbit deja cu 4 avocati si nu reusesc sa obtin un raspuns sincer de la nimeni.Va explic problema mea,si va rog daca cinva ... (vezi toată discuția)
Dosar penal trafic de persoane AlecFlorian AlecFlorian Buna ziua.Am nevoie de ajutor,am vorbit deja cu 4 avocati si nu reusesc sa obtin un raspuns sincer de la nimeni.Va explic problema mea,si va rog daca cinva ... (vezi toată discuția)