avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu a decedat si mi a ramas de la el un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu a decedat si mi a ramas de la el un teren extravilan ...

Tatal meu a decedat si mi a ramas de la el un teren extravilan agricol,problema este ca terenul nu era nici pe numele lui ci al bunicilor care si ei au decedat .Eu doresc sa vand terenul ,dar nu cunosc pasii pe care trebuie sa i parcurg pt ca terenul sa l trec pe numele meu,mentionez ca platesc impozit anual pe teren .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:21, 10 Septembrie 2025
Buna ziua

Trebuie sa faceti succesiunile dupa bunici si tatal dvs.
Mergeti la un notar din orasul unde a avut ultimul domiciliu tatal dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune teren si casa Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in situatia de mai jos : - anul 2005 bunica si bunicul detin o casa cu gradina si 5 ha de teren ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Succesiune Andreea 20000 Andreea 20000 Buna ziua!Doresc sa fac o succesiune in urma mortii tatalui meu.As dori, va rog mult, sa ma ajutati cu cateva informatii.Est obligatoriu ca succesiunea sa se ... (vezi toată discuția)