avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Burse de excelenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Burse de excelenta

Buna ziua. Bursele de excelenta se acordau in anul școlar următor obținerii distincției. Asadar sportivii care castigau competitii recunoscute de Ministerul Educatiei in anul scolar 2024-2025 trebuiau sa primeasca bursa in acest an scolar 2025- 2026. In acelasi timp sportivii elevi care au obtinut distinctii la competitiile recunoscute de Ministerul Educației dar erau in ultimul an de studii au incasat deja bursa in anul 2024-2025. Am ajuns in situatia in care pentru aceiasi competitie unii sportivi au primit deja bursa iar alti sportivi sa nu mai primeasca deloc? Nu putem face nimic in aceasta privinta? Pare usor incorect ca pt aceeasi competitie unii sportivi sa fie recompensati iar altii nu.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2025
aalliinnuuttaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Dilema burselor de excelență olimpică kraul007 kraul007 Bună ziua! Sunt elev de liceu și am fost premiat, alături de colegii mei de echipă, cu premiul întâi la secțiunea la care am participat în cadrul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,elevii pot beneficia de mai multe burse simultan?!daca ... Sayra Sayra Buna ziua,elevii pot beneficia de mai multe burse simultan?!Daca ne incadram la bursa monoparentala ,mai poate beneficia de alte burse ,avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mdea mdea Bună ziua, sunt mama unei eleve de clasa a Va ( an școlar 2024-2025) Va urmăresc site-ul și noutățile pe care le publicați, pe aceasta cale as dori în ... (vezi toată discuția)