avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Sunt obligat sa ii plătesc unui agent ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Sunt obligat sa ii plătesc unui agent imobiliar ...

Bună ziua! Sunt obligat sa ii plătesc unui agent imobiliar comisionul pt achiziționarea unui apartament chiar dacă am semnat un contract de vizionare?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:16, 10 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul cu agentul e de vizionare, că nu el vinde.
Normal că sunteți obligat dacă ați cumpărat imobilul vizionat prin agentul imobiliar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , ... Cristi H Cristi H Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa care am vizionat un apartament cu cei de la agentie.Dupa mai multe zile am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare apartament ContSters153565 ContSters153565 Buna, ma numesc Nadia ,de curand am cumparat un apartament an decembrie mai precis iar azi a primit mama un telefon de la o agentie ca o da an instanta ca nu a ... (vezi toată discuția)
Achitarea comisionului catre o agentie imobiliara shurik shurik Buna ziua, Am procurat un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare, nu s-a cerut semnarea contractului de vizionare. Dupa ce am acceptat acest ... (vezi toată discuția)