avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt functionar public si as dori sa stiu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt functionar public si as dori sa stiu daca pot ...

Buna ziua! Sunt functionar public si as dori sa stiu daca pot sa lucrez si intru-un cabinet medical privat (asistenta) cu contract de munca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 10 Septembrie 2025
Funcționarii publici pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, potrivit fișei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referent +contract de munca privat adriankam50 adriankam50 Buna seara as dori sa va adresez o intrebare,lucrez ca referent urbanism intr-o comuna si m-ar interesa sa stiu daca as putea lucra in weekend undeva in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Mapsys Mapsys Am o nelamurire, un functionar public simplu asistent dintr-o Primarie, poate sa fie mebru composesor sau chiar membru in cosiliu de administratie al unui ... (vezi toată discuția)
Functionarul public mai poate exercita si alta activitate? bianca_bya bianca_bya Sunt functionar public la o primarie si lucrez ca asistent social, am o oferta sa lucrez 4 ore la o fundatie tot ca asistent social (trebuie sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)