Buna ziua !
Stie cineva,poate ati mai avut situatii :unei societati platitoare de Tva i-a fost anulat din oficiu codul de tva pentru nedepunerea deconturilor timp de 2 trimestre consecutive.A fost si inactivata de Anaf in 2011.In 2015 s-a solicitat reactivarea,nu s-a solicitat insa un nou cod de tva,De atunci pana in prezent a functionat,si a figurat pe site-ul Anaf ca neplatitoare de tva(nu cu cod tva anulat din data de .....).Pe vectorul fiscal apare la tva data sfarsit 31.01.2014........In aceasta perioada am avut controale de la Anaf,nimeni,nimic............Zilele trecute ne solicita jurnale de vanzari,balante...........cu scopul de a colecta Tva pentru veniturile realizate din 2019 pana in prezent.Fapta prevazuta la Art.153 alin 9.1 se prescrie ?
Omisiunea solicitarii unui cod de tva a fost in 2015.Mentionez ca de la data reactivarii pana in prezent socieratea nu a atins niciodata plafonul de 300 000 lei,deci nu a avut obligatia dpdv fiscal de a se inregistra ca platitoare de tva.
Va multumesc !
Despre tva
mioara2012
Buna ziua.
Va rog o informatie: daca un SRL infiintat in 2003 nu a avut activitate 10 ani, nu a depus D300 decat in primii doi ani si acum vrea sa reactiveze ... (vezi toată discuția)
Tva anulat
felisana
Firmei i-a fost anulat codul de tva cu data de 01.08.2012 pentru nedepunere deconturi. Din pacate am depus 099 dupa cele 180 de zile, am facut toate ... (vezi toată discuția)
Inactivare societate
SertIT
Buna ziua, am aflat in august 2015, cand am vrut sa inregistrez firma ca platitoare de tva, ca societatea a fost declarata inactiva din luna mai 2015.
Nu am ... (vezi toată discuția)