avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, casa de pensii a refuzat sa ia un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, casa de pensii a refuzat sa ia un considerare adeverinta ...

Buna seara, casa de pensii a refuzat sa ia un considerare adeverinta de venituri(acord, prime, sporuri) emisa in 2009, motivand ca nu este pe modelul din 2021. La randul ei, instanta mi-a respins cererea considerand ca fiind neintemeiata. Se mai poate face contestatie? Imi puteti recomanda un avocat specializat in astfel de cazuri? Multumesc

Alte discuții în legătură

Model contestatie decizie pensie tribunal 2019 Luiza Teo Luiza Teo Buna ziua. Mama mea a depus cererea pentru pensie anticipata partial pe data de 03.09.2019 si a primit decizia in data de 14.11.2019. Metionez ca la data ... (vezi toată discuția)
Sporuri din adeverinta nevalorificate la calcul pensie. Paulescu1957 Paulescu1957 Duna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: In dosarul de pensie am anexat o Adeverinta de la fostul angajator unde se mentioneaza clar: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a ... b26ddg b26ddg Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a Saptamana viitoare pot sa.mi depun dosarul pt pensie la limita de varsta (cu reducerea varstei ... (vezi toată discuția)