avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard construit fără autorizație – cum pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard construit fără autorizație – cum pot regulariza legal ...

Gard construit fără autorizație – cum pot regulariza legal situația?

*Am construit un gard pe proprietatea mea fără autorizație de construire. Primarul s-a autosesizat și mi-a comunicat că am un termen limită să mă prezint la primărie.

Întrebările mele sunt:

Care este procedura legală pentru a obține autorizația post-factum și a remedia situația?

Ce pași legali trebuie să urmez dacă primarul refuză colaborarea?

Alte discuții în legătură

Extindere fara autorizatie de construire taraboste taraboste Buna ziua, As dori sa cumpar - prin credit imobiliar - o proprietate.. Proprietatea consta dintr-o casa construita in anii '50, cumparata si refacuta de ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie de construire pentru gard Bogdan2222 Bogdan2222 buna ziua .am construit un gard nou pe locul celui vechi .am depus la primaria , inaintea construirii cerere pentru autorizatie de constructie .acestia mi\'au ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ion04 ion04 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate da autorizatie de construire pentru demolarea unui gard despartitor si construirea altuia de catre vecinul meu ... (vezi toată discuția)