avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca mi-am dat demisia si nu s-a ales timp de 3 luni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca mi-am dat demisia si nu s-a ales timp de 3 luni de zile ...

Daca mi am dat demisia si nu s a ales timp de 3 luni de zile presedinte as de proprietari si am contiunuat ca interimar dar dupa aceste trei luni s a ales noul presedinte, dar nu doreste sa preia actele si stampila Intrebarea cum procedez totusi sa predau. actele si stampila Asociatiei.?
Daca aceste trei luni pot fi retribuita?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:53, 11 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedati conform legii :
Articolul 56
(3) În cazul schimbării președintelui asociației de proprietari, vechiul președinte este obligat să transmită noului președinte în termen de 5 zile de la încetarea mandatului său, în baza unui proces-verbal de predare-primire vizat de membrii comitetului executiv și de către cenzor/comisia de cenzori, toate documentele și bunurile asociației pe care le-a avut în administrare sau în folosință.
[ link extern ]
Daca a fost ales alt presedinte de asociatie, inseamna ca v-a incetat mandatul. Interimatul se plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Din câte știu, un președinte de asociatie de proprietari care și-a prezentat demisia în fata comitetului devine președinte demisionar cu ... (vezi toată discuția)
Procedura demisie presedinte asociatie proprietari stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Care este procedura demisiei unui presedinte de asociatie proprietari ? Ce trebuie scris, ce trebuie afisat, cui trebuie predat ? Multumesc (vezi toată discuția)
Asociatie forma1 forma1 Buna ziua cind renunt sa mai fi Presedinte al Asociatie de propretar ce demersuri trebe sa faci ??Multumesc (vezi toată discuția)