avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca mi am dat demisia si nu s a ales timp de 3 luni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca mi am dat demisia si nu s a ales timp de 3 luni de zile ...

Daca mi am dat demisia si nu s a ales timp de 3 luni de zile presedinte as de proprietari si am contiunuat ca interimar dar dupa aceste trei luni s a ales noul presedinte, dar nu doreste sa preia actele si stampila Intrebarea cum procedez totusi sa predau. actele si stampila Asociatiei.?
Daca aceste trei luni pot fi retribuita?

Alte discuții în legătură

Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)
Problema legata de presedintele unei asociatii de proprietari Dongyi Dongyi Buna Ziua! Am apelat la acest forum fiindca avem urmatoarea problema: Reprezentam o asociatie de proprietari iar in cadrul Asociatiei noastre presedintele si-a ... (vezi toată discuția)
Procedura legala de predare-primire a actelor unei asociatii de proprietari doinitze doinitze Din iunie 2010 si pana la 1 octombrie 2011 am fost (sunt???) presedintele unei asociatii de proprietari din Bucuresti, sector 6. In septembrie a.c. am anuntat ... (vezi toată discuția)