avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara daca mia ieșit testul pozitiv și mi-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara daca mia ieșit testul pozitiv și mi-a luat permisul ...

Buna seara daca mia ieșit testul pozitiv și mi-a luat permisul ai nu am consumat niciodată așa ceva ce pot face

Alte discuții în legătură

Buna seara , am fost testat cu drugtest si mia ieșit metanfetamina ... Moha Mohamed Moha Mohamed Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ... (vezi toată discuția)
Buna seara mă puteți ajuta cu un sfat la băiat ia luat permisul ... Forgaci Maria Forgaci Maria Buna seara mă puteți ajuta cu un sfat la băiat ia luat permisul că ia ieșit la IML testul canabis in sânge pozitiv și urina negativ și nu a consumat ... (vezi toată discuția)
Daca ți-a ieșit pozitiv testul canabis și nu consumi așa ... Forgaci Maria Forgaci Maria Daca ți-a ieșit pozitiv testul canabis și nu consumi așa ceva și a luat permisul ce se poate face? (vezi toată discuția)