avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca ți-a ieșit pozitiv testul canabis și nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca ți-a ieșit pozitiv testul canabis și nu consumi așa ...

Daca ți-a ieșit pozitiv testul canabis și nu consumi așa ceva și a luat permisul ce se poate face?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in data de 03.02.2023, mi-a fost suspendat permisul ... danandrei2997@yahoo.com danandrei2997@yahoo.com Buna ziua, in data de 03.02.2023, mi-a fost suspendat permisul de conducere in Austria pentru consum de canabis, am fost testat pozitiv in urina , ulterior ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in data de 17 sept 2024 am fost in parcare la lidl ... Laur88opo Laur88opo Buna ziua.in data de 17 sept 2024 am fost in parcare la ledl Ștefănești arges am parcat mașina mă.m luat la bătaie cu 2 băieți din care am 6 zile de ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)