avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doi soți certați cu doi copii in prag de divorț! ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doi soți certați cu doi copii in prag de divorț! Soțul are ...

Doi soți certați cu doi copii in prag de divorț!
Soțul are voie sa monteze camere de supraveghere în toată casa fara acordul soției?... motivul lui declarat ....că sa își vadă copii cat nu e el acasă ( 5-6 ore pe zi)

Alte discuții în legătură

Ce faci când ți se intră în casă în absență? caplimpede778899 caplimpede778899 Mi-a fost spart apartamentul: când m-am întors acasă într-o zi, în jurul orei 14.30, după ce lipsisem o jumătate de oră de acasă (lucrez acasă) , am ... (vezi toată discuția)
Utilizare bun comun in perioada divortului, montare camere inregistrare audio-video irinavasiliu irinavasiliu Buna seara! Sunt in divort cu sotul meu, din iunie 2013. A avut loc doar un termen si urmeaza al doilea in decembrie. Locuim intr-o casa, proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)