avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soțul are voie sa monteze camere de supraveghere în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soțul are voie sa monteze camere de supraveghere în toată casa fara acordul soției?

Doi soți certați cu doi copii in prag de divorț!
Soțul are voie sa monteze camere de supraveghere în toată casa fara acordul soției?... motivul lui declarat ....că sa își vadă copii cat nu e el acasă ( 5-6 ore pe zi)
3 ani și 11ani

Alexandru Surcel a scris:

Atenție, atàt soția pe curând fostă, cât și copii au dreptul fundamental la viață intimă și privată. Depinde, desigur, de vârsta copiilor. Dacă e OK să ai cameră de luat vederi în odaia bebelușului, nu mai e deloc OK dacă copilul are deja 16-18 ani...

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Te crucesti cand vezi in ce masura ajung unii sa se acopere de ridicol … Cine - intreg la minte - , stiind ca urmeaza un divort , isi duce un eventual amant , in casa familiei ? si unde poti fi surprins in orice moment ? si unde traiesc si copiii ? Fereasca … Daca cei doi nu sunt inca divortati , acele camere sunt cumparate din banii familiei , prin urmare , si sotia este proprietara lor . Se poate da cu putina oja de unghii pe orificiul care filmeaza . Le strici , fireste , dar strici un bun care e si al tau … In rest - cum s-a spus mai sus , putina guma de mestecat … PS . Niste poze facute acelor camere , cred ca vor fi de mare folos la un proces de divort . Dar - parerea mea - e posibil sa fie doar amenintari , sa nu se coboare atat de jos …
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă sunt atât de mici copiii, luați în calcul și alte variante, mai pașnice, să calmați spiritele, nu să le încingeți mai tare. Dezescaladați situația dacă se poate. Și stabiliți limite sănătoase.
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare camere de supraveghere in parculetele pentru copii tarkan tarkan Buna ziua! Cat de legala este masura montarii camerelor de supraveghere in parculetele dintre blocuri, destinate copiilor? Incalca cumva legislatia ... (vezi toată discuția)
Utilizare bun comun in perioada divortului, montare camere inregistrare audio-video irinavasiliu irinavasiliu Buna seara! Sunt in divort cu sotul meu, din iunie 2013. A avut loc doar un termen si urmeaza al doilea in decembrie. Locuim intr-o casa, proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
Camere video în lift și stocare imagini în telefonul administratorului: cât de legale sunt aceste acțiuni? Lucian66677 Lucian66677 Buna ziua În blocul logodnica mare sunt instalate camere video la intrări si in lift Cand am fost sa plătesc întreținerea administratorul mi a atras ... (vezi toată discuția)