avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am o întrebare a cumpărat cineva o mașină de la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am o întrebare a cumpărat cineva o mașină de la mine am fost ...

Am o întrebare a cumpărat cineva o mașină de la mine am fost de-acord cu prețul cu totul a făcut și o tura cu ea ia plăcut și după aproximativ o săptămână mă sună că a fost la mecanic cu ea și că are garnitura arsă că motorul este praf eu am vro vină? Având în vedere ca a ajuns cu mașină acasă toate bune .că el zice că vrea să-mi aducă mașină înapoi sau că sai dau și eu bani pt reparație dar ce vina sa am eu? Ieri am trimis și fiscalul Ploiești București

Alte discuții în legătură

Problema achizitie bun folosit Alex5544 Alex5544 Salut, Prin aceasta metoda va cer si eu ajutorul pentru urmatoarea poveste: Pe data de 9 August 2014 am fost la un Baiat in Pitesti pentru a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovechicul cu vicii ascunse anonim123434 anonim123434 In urmă cu 10 zile am achiziționat un autoturism, la momentul cumpărării mașina s a comportat super ok însă a doua zi a început să aibă probleme am ... (vezi toată discuția)
Vanzari autoturisme Florin_Sss Florin_Sss Salutare, Am o situatie mai putin obisnuita cu o masina pe care am vandut-o. E un Smart fortwo cumparat din Germania. L-am vandut la o luna dupa achizitie ... (vezi toată discuția)