avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ce trebuie sa fac daca un pictor mi-a facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ce trebuie sa fac daca un pictor mi-a facut cadou ...

Buna ziua. Ce trebuie sa fac daca un pictor mi-a facut cadou o pictura pe care o banuiesc ca apartine patrimoniului iar pictorul respectiv nu mi-a dat niciun act. Intre timp pictorul a decedat. Ce am de facut? Multumesc
Nu înțeleg scopul urmărit. Poate ar trebui să vă bucurați de operă, poate ar trebui să o înrămați. Nu e clar la ce vă referiți și din ce patrimoniu face parte, al cui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa vand o copie dupa un tablou celebru ? nelucristian nelucristian As dori sa scot la imprimanta pe hartie o poza a unui tablou celebru, sa o inramez si sa vand tabloul pe ebay. Este legal ? Daca nu atunci ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Drept de utilizare in scop comercial fotografii ale unor tablouri din domeniul public andreipos andreipos Buna ziua, Intentionez sa comercializez carti digitale (ebooks) pe internet folosind pe copertele acestora fotografii ale unor picturi expuse in diferite ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor de autor copyright copyright Bună seara! [b]Pe scurt[/b]: transformarea unei picturi în schemă de goblen și coaserea goblenului după schema genrată presupune încălcarea ... (vezi toată discuția)