avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La data nasterii copilului, CIM a incetat, insa am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La data nasterii copilului, CIM a incetat, insa am indeplinit conditiile ...

Buna ziua,
Am o situatie mai deosebita si nu stiu unde sa mai caut raspunsul.
Este in felul urmator: la data nasterii copilului, CIM a incetat, insa am indeplinit conditiile necesare pt a beneficia de concediu + indemnizatie.
Din oug 111 eu am inteles ca acesti 2 ani cat am fost in CCC se considera vechime in munca, insa angajatorul actual nu considera la fel si nu doreste sa faca nimic in sensul acesta (eu as trece la urmatoarea gradatie cu cei 2 ani de CCC).
Cum este corect? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 11 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este, indiferent de ce spune actualul angajator, perioada CCC este vechime in munca .. puteti sesiza Inspectia Muncii/ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim (durata determinata) pentru gravide Nicoleta121989 Nicoleta121989 Buna ziua, As dori o parere pentru urmatoarea situatie: Sora mea a avut CIM pe perioada determinata (1an). Dupa 1 an i-a fost prelungit in baza mai multor ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator de a ma primi la munca dupa ccc goby goby Am fost angajata cu cmi pe perioada nedeterminata.Am intrat in crestere copil 2 ani. Pe 12 aprilie 2013 ar trebui sa ma prezint la munca. Angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil vioichim vioichim buna ziua. sunt in ccc pana in septembrie 2014. intentionez sa nu ma mai intorc la locul de munca pentru ca nu am cu cine sa las copilul, ( sunt de la sat si ... (vezi toată discuția)