avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa sociala pt anul scolar 2025-2026 se acorda ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa sociala pt anul scolar 2025-2026 se acorda elevilor ...

Buna ziua,
Bursa sociala pt anul scolar 2025-2026 se acorda elevilor orfani, fara a fi conditionati de venitul pe membru de familie. Prin orfan se intelege si un copil al carui parinte unic este doar mama, rubrica tatalui nefiind completata in certificatul de nastere.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bursa sociala pentru facultate iuliagabriela010 iuliagabriela010 buna ziua,sunt studenta in anul 1 si vreau sa stiu care trebuie sa fie salariul pe persoana pentru a putea beneficia de bursa sociala,am intrebat si la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)