avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt dupa un divort pronuntat in notariat acum 1 an ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt dupa un divort pronuntat in notariat acum 1 an ...

Buna ziua.
Sunt dupa un divort pronuntat in notariat acum 1 an si jumatate.
Avem 3 copii, 2 majori si unul minor.
Din varii motive , vreau ca fata sa nu mai imi poarte numele.
Exista temei legal si ce ar trebui sa fac?
Multumesc pentru intelegerea acordata.
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2025
Marius Tudorie, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți să o obligați la asta, dar ea are posibilitatea să-și schimbe numele pe cale administrativă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu nu mai vrea numele tatalui donisa donisa dupa divort am revenit la numele de fata,insa ma confrunt cu o problema.Fostul meu sot desi a fost obligat la plata pensiei ,nu are de unde plati ca a ramas ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume APMAngel APMAngel Buna ziua, Aplelez la dvs. cu o intrebare privind schimbare de nume. In luna august am sa divortez si doresc sa renunt la numele sotului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui la casatorie Bettina88 Bettina88 Buna ziua! Am o nelamurire: viitorul meu sot are un nume dublu de familie, iar la casatorie as dori sa preiau doar unul din numele lui. Este ... (vezi toată discuția)