avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cui trebuie sa ma adresez si ce pasi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cui trebuie sa ma adresez si ce pasi trebuie urmati ...

Buna ziua! Cui trebuie sa ma adresez si ce pasi trebuie urmati pentru a corecta numele unei persoane decedate, pe actul de proprietate?
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2025
Iuliana B., utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune ato67 ato67 Buna ziua va rog sa ma indrumati cui trebuie sa ma adresez si ce pasi trebuie urmati in urmatoare situatie - mama mea a decedat in luna mai 2019, tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Succesiune madara madara Buna seara! Am dorit sa inchei contracte de arenda pt terenul bunicii si al mamei si m-am trezit cu urmatoarea situatie: 1. Bunica detine un titlu de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate delcea_ramona delcea_ramona Buna ziua, Am nevoie urgenta de un sfat in urmatoarea situatie: socrul meu are de mostenit o parcela de pamant din partea unei rude decedate;problema ... (vezi toată discuția)