avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna seara!
Am dorit sa inchei contracte de arenda pt terenul bunicii si al mamei si m-am trezit cu urmatoarea situatie:
1. Bunica detine un titlu de proprietate pe numele strabunicului decedat in 1992, ea fiind unic mostenitor. Nu s-a facut nici o succesiune, nimic pana acum Cum ar trebui sa procedez pentru a putea trece terenul si imobilul de pe titlul de proprietate direct pe numele meu. Mentionez ca bunica are o singura fata, mama mea?
2. Mama are un titlu de proprietate emis in 2003 pe numele bunicului (mort in 1995), al unui frate al bunicului si pe numele altei verisoare primare a mamei. Cum procedam sa trecem actele pe succesiune pe numele mamei, eventual al meu. Este corect faptul ca Primaria a emis un titlu de proprietate pe numele unei persoane(bunicul) decedata cu 8 ani inainte de data emiterii actului?

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!

Cel mai recent răspuns: madara , utilizator 19:24, 3 Februarie 2011
mama dvs trebuie sa faca iesirea din indiviziune. pt terenul ce apartine bunicii dvs, dansa poate sa vi-l vanda.
Unui notar trebuie sa ma adresez sau cui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune , mostenitor nedeclarat , intabulare teren agricol . ContSters252403 ContSters252403 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face cadastrul ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)