avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cod TVA intracomunitar - PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cod TVA intracomunitar - PFA

Bună ziua!
Am o PFA prin care ofer servicii - cursuri online de limbi străine.
Voi oferi aceste servicii și persoanelor fizice din afara României.
M-ar interasa dacă pentru acest lucru (pentru persoanele fizice din străinătate) am nevoie de un cod TVA intracomunitar,
dacă trebuie să eliberez factură sau e destul să intre sumele în contul bancar al PFA
și dacă există un plafon maxim pentru încasările venite de la serviciile oferite persoanelor fizice din afara României?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa - plafon si tva radumures radumures Am mai multe intrebari referitor la PFA: 1. Inteleg ca plafonul de scutire de TVA este acum la 220.000 lei (65.000 EUR). Asta inseamna ca daca sunt pe norma ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit tva mik_zoltan mik_zoltan Sunt PFA cu norma de venit. Venitul meu vine in proportie de 100% din strainatate prin transfer bancar. (tara UE) Am inteles ca daca depasesc cota de norma ... (vezi toată discuția)
Achizitie online ue adriantompa adriantompa Buna ziua, sunt un PFA (norma de venit cod caen 6202, neplatitor de TVA). In perioada februarie - aprilie, am achizitionat niste jocuri ptr baiatul meu de ... (vezi toată discuția)